Yaşam

Çöp Adam Konusu Nedir, Gerçek mi? Çöp Adam Konusu ve Oyuncular

STAR TV’nin yeni sezon dizilerinden biri olan Çöp Adam bu akşam seyirciyle buluşacak. Başrollerini Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın paylaştığı dizi, Gülseren Budaıcıoğlu’nun eserlerinden uyarlanacak. Sosyal medyada büyük ilgi gören Gülseren Budaıcıoğlu’nun hikayesinden uyarlanan dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Peki Çöp Adam dizisinin konusu nedir? Çöp Adam takımında kimler var? Detaylar burada.

Çöp Adam dizisi Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından yazılmıştır. Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor.

Dikkat çekici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla seyirciyle buluşan dizi, ilk bölümleriyle herkesi ekrana kilitledi. En çok merak edilenlerden biri de dizinin konusu oldu.

Çöp Adam Konusu Nedir?

Sıradışı bir durumda karşılaşan ve tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikâyesini anlatıyor. Engin Altan Düzyatan, Tamer karakterini canlandırırken, karakterinde Peri ve Elçin Sangu’yu göreceğiz. Küçük yaşta hayatın zorluklarına karşı ayakta durmayı başaran Tamer, ailesindeki sorunlar yüzünden oldukça yıpranmıştı. Ailesi tarafından yurda bırakılan Tamer, kız kardeşi Meryem ile birlikte yurtta büyümüştür. Tamer evlendi ve bir çocuğu oldu. Yaptığı bir oyunla büyük bir Amerikan şirketi Tamer’e ortak olur. Bir anda büyük bir gelir elde eden Tamer, önce ailesini yeni bir çatı altında toplamak ister. Boğazda bir konak alır. Annesi Aysel ve babası Bülent bu duruma çok sevinir ama Tamer’in geçmişi hatırlaması çok zordur. Tamer hayatındaki yeni sistemini kurarken Peri ile karşılaşır. En yakın arkadaşından aldığı darbenin ardından hayatından vazgeçmeye karar veren Peri, beklenmedik bir şekilde kendisini Tamer’in gizemli dünyasının içinde bulur.

Çöp Adam Oyuncular

Çöp Adam dizisinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu yer alırken, oyuncu kadrosunda; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan, Sinan Albayrak.

Çöp Adam Hangi Kitaptan Uyarlandı?

Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Çöp Adam dizisi, yazar Gülseren Budaıcıoğlu’nun gerçek bir hikayesinden uyarlanıyor. Hikayenin sahipleri gizlilik çerçevesinde paylaşılmamıştır. Ancak yazar Gülseren Budaycıoğlu konuyla ilgili şu sözleri paylaştı: ‘Merhaba sevgili arkadaşlarım, umarım hepiniz güzelsinizdir. Müsaitim ama çok heyecanlıyım biliyorsunuz yeni dizimiz Çöp Adam bu akşam Star TV’de Benim Hikayelerimden başlıyor. Hikayelerim hep çocukluktan başlar. Çünkü çocuklukta yaşadıklarımız, zihnimizde yazılanlar aslında kaderimizi yazar. Bu hikayede iki erkek kardeş, iki çocuk vardır… Anne babaları hayatta olduğu halde çocukları alıp yetimhaneye koyarlar. Ne için? Çalışan annenin babasına daha iyi bakabilmesi için. O çocukların neler yaşadıklarını, bu günlere nasıl geldiklerini tek tek göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu